DT Coaching & Personeelsadvies gaat uitbreiden!!

Per 18 september a.s. komt Patricia Termeer voor 2 dagen per week het team versterken. Op deze manier kan DT Coaching & Personeelsadvies de volgende stappen gaan zetten voor de toekomst en kunnen we onze dienstverlening nog verder optimaliseren. Wij hebben er zin in om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn 😊! 

Patricia stelt zichzelf hieronder aan u voor: 

“Mijn naam is Patricia Termeer, geboren in 1978 en woonachtig in het mooie, gezellige Brabant. In Gemonde om precies te zijn. Hier woon ik samen met mijn man en onze 3 kinderen.

Na mijn HBO studie Personeel en Arbeid ben ik gaan werken bij Adecco Uitzendorganisatie. Ik heb hier 14 jaar gewerkt als (senior) Uitzendconsulente, iets wat ik met veel passie en plezier heb gedaan. In deze 14 jaar ben ik onder andere werkzaam geweest als inhouse consulente maar ook als senior consultant werkzaam op de afdelingen Large Accounts en MKB. Door op deze verschillende afdelingen werkzaam te zijn geweest heb ik een brede kennis van het uitzendwerk opgedaan.

Na deze periode bij Adecco hebben mijn man en ik onze droom waar kunnen maken en zijn we samen met onze kinderen vertrokken naar de Verenigde Staten van Amerika. We kregen de kans om hier voor 2½ jaar te wonen en werken. Deze kans konden we niet voorbij laten gaan en hebben daarom in december 2015 onze spullen gepakt en zijn in het vliegtuig gesprongen. Dit was een groot avontuur waar we met veel mooie herinneringen op terug kijken.

Terug in Nederland ben ik in gesprek geraakt met Daniëlle Toelen, eigenaresse van DT Coaching & Personeelsadvies. Zij heeft mij de kans geboden om bij DT Coaching & Personeelsadvies in dienst te treden en terug te keren in het personeelswerk. Ook deze kans kon ik niet voorbij laten gaan😊. Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk uit naar een mooie samenwerking.

 

Groetjes, 
Patricia Termeer”