Wie is DT Coaching & Personeelsadvies?

DT Coaching & Personeelsadvies is op 1 juli 2012 opgericht door Daniëlle Toelen. Voor ik deze uitdaging ben aangegaan, heb ik 10 jaar gewerkt bij een middelgrote financiële dienstverlener met ca. 180 medewerkers, eerst als personeelsfunctionaris en de laatste 5 jaar als Hoofd P&O. Daarvoor ben ik werkzaam geweest bij een landelijke uitzendketen als intercedente en loopbaanadviseur.

Vanaf 1998 heb ik dus veel praktijkervaring opgedaan op het gebied van P&O in de ruimste zin van het woord en op gebied van arbeidsrechtelijke vraagstukken. Ik kan mezelf dan ook definiëren als een allround P&O-adviseur.

Belangrijke persoonlijke kenmerken zijn: praktisch ingesteld, no-nonsens, resultaat- en kwaliteitgericht, doorzettingsvermogen, flexibel, sociaal, verantwoordelijkheidsgevoel, accuraat, gemotiveerd, mensenkennis en luisterend vermogen.

Voor meer informatie over mij persoonlijk verwijs ik u ook naar mijn LinkedInprofiel.

 

Per 18 september 2018 is Patricia Termeer in dienst gekomen om het team te versterken. Op deze manier kan DT Coaching & Personeelsadvies de volgende stappen gaan zetten voor de toekomst en kunnen we onze dienstverlening nog verder optimaliseren. Wij hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn 😊!